om-oss-cecilia-kusoffsky-formgivare-artdirector-reklambyrå-stockholm.jpg

Om Oss

Cecilia har sedan 1986 arbetat på olika reklambyråer som t ex Observera Grey, Nord & Co (fd ÅkestamHolst) och Arbman & Lenskog. Från 2000 i egen regi. Vi arbetar i ett nätverk av duktiga människor vi tycker om att jobba med. 

Uppdragen och kunder har varierat från konsumentvaror till tjänsteprodukter, några exempel är SAS, SEB, Sturegallerian, Kista Science City, Visma, KF Kort och Telia. Ofta har det handlat om att utveckla design, bildspråk och kreativa idéer utifrån en strategisk grundtanke - ett koncept.

Vi har under årens lopp upplevt det roliga och meningsfyllda att fokusera på själva uppgiften och resultaten istället för prestige och byråkrati. Vi upplever den kreativa energi som flödar då deltagarna i teamet delar ett genuint intresse för uppdraget, och den dynamik som inträffar när man kombinerar människor och kompetenser i ett arbete mot ett gemensamt mål. Och där uppdragsgivaren är med i hela processen. Drivkrafterna är att åstadkomma förändring, mätbara resultat och möjligheten att få jobba med människor som vi respekterar kompetensmässigt, men också gillar personligen.